сряда, 23 юли 2014 г.

Защо българите си търсят работа в UK

Защо българите си търсят работа в UK


Знамето на Великобритания
Флагът на Великобритания
Все повече млади българи днес ориентират своето внимание към образование и
работа в чужбина и съвсем естествено за тази цел те избират добре развитите държави, където могат да осъществят своите планове. За Европа в тази категория влиза преди всичко Обединеното Кралство. Начело с Англия, Островът предлага множество професионални
възможности за нас, българите, които се радваме на добро познание на английския език.

Ето защо не е учудващ фактът, че много наши роднини, приятели и познати веча са намерили работа в UK и са се установили трайно там.

Причината за всички, работещи в UK, да споделят желанието си да се установят на острова не е тайна за никого. Там стандартът на живот е толкова висок, този, към който се стремят да ни доведат и в България, но с тази разлика, че заплатите там са достатъчни за него. И нещо повече – работата в UK оигурява не само временно препитание, не само доходи в момента на упорит труд, но и спокойствие за бъдещето. Това се дължи преди всичко на добре организираната социална политика на Острова, която има за цел преди всичко да защитава трудещите се, независимо дали са местни или чужденци. Това до голяма степен е преоритет за всички тужденци, в това число и българи, търсещи работа в UK.

А що се отнася до желанието на много хора да се установят на Острова, причините отново са ясни. Оказва се, че е по-лесно да намериш работа в UK и да вземеш семейството си при теб, отколкото да градите бъдеще в България, така е на всички да им е добре и цялото семейство да бъде финансово обезпечено не само в сегашния момент, но и в един бъдещ такъв.

Обмисляте да пътувате или работите в чужбина, но до сега не сте напускали страната? То тогава можете да разгледате тази презентация за това как да се подготвите: